Καλώς Ορίσατε!

01. Γεύσεις όπως παλιά

Ελάτε να σας κάνουμε το τραπέζι!

Στην καρδιά του απέραντου Θεσσαλικού κάμπου, εκεί όπου ο ήλιος και η βροχή ανταμώνουν στην αγκαλιά της ευλογημένης γης, χτίσαμε το Σπίτι της Φύσης.

Μέσα του συγκεντρώσαμε γεύσεις και αρώματα που θυμίζουν παλιές εποχές, τότε που όλα γίνονταν με το χέρι και την καρδιά. Στο Σπίτι της Φύσης παντρεύουμε το σήμερα με το χθες επιλέγοντας προσεκτικά παραδοσιακά προϊόντα, Βιολογικά φυσικά γεννήματα τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις τις δικές σας και τις δικές μας.

Όσα μαζέψαμε με φροντίδα και αγάπη από τη φύση για σας, έχουν σκοπό να κάνουν πραγματικότητα κάθε γευστική σας φαντασίωση εξασφαλίζοντας παράλληλα την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Author Αχιλλέας Τσιχτής – Ιδρυτής του Nature’s House.gr

Πάντα Δίπλα σας

02. Βαθιά γνώση και Υποστήριξη

Η Γνώση πρέπει να ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ!

Η γνώση και ο σεβασμός, του τι χρειάζεται και απαιτεί το σώμα μας για να ΕΙΝΑΙ και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ υγιές, είναι ένας υπέροχος τρόπος να ζούμε μια πιο υγιεινή και πιο ενεργή ζωή – και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι σας!

Το ξέρουμε πως ίσως για πολλούς να είναι ένα δύσκολο ταξίδι, είναι όμως και συναρπαστικό! Η Ομάδα μας περιλαμβάνει έμπειρους επαγγελματίες από τους χώρους εκείνους του τομέα της διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν να βρείτε αυτό ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής.

Αχιλλέας Τσιχτής

Ιδρυτής
τι μπορεί να κάνει;

Όνομα Συνεργάτη

Δημιουργική Μαγειρική
τι μπορεί να κάνει;

Πάρις Αντωνιάδης

Web Support
τι μπορεί να κάνει;

Ματίνα Πετιχάκη

Διατροφολόγος
τι μπορεί να κάνει;

Μια οικογένεια

03. Γεύσου στην αλλαγή που θέλεις να δεις

Γνήσιες γεύσεις, απλά και βιολογικά τρόφιμα

Ζούμε σε μια εποχή που ο σεβασμός του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, η προστασία της βιοποικιλότητας και της υγείας τόσο της γης όσο και του ανθρώπου δεν είναι απλά επιλογή, είναι ανάγκη. 

Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Θέλουμε να σας υποστηρίξουμε στις προσπάθειές σας για μια σωστή διατροφή για εσάς, την οικογένεια, τους πελάτες σας ίσως, προσφέροντάς σας πραγματικά τρόφιμα που δημιουργούνται από καθαρά και απλά συστατικά.

Πιστεύουμε ότι η κατανάλωση οργανικών και βιολογικών τροφίμων δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο που μόνο λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, πως ο υγιεινός και οικονομικός τρόπο ζωής είναι εφικτός για όλους

Όνειρο μας είναι να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια με καλές συνήθειες και αρχές για να κάνουμε το ταξίδι μας στο χρόνο μεγαλύτερο πιο όμορφο και πιο εύκολο .

Το σπίτι της φύσης μας χωράει όλους. Ελάτε να σας κάνουμε το τραπέζι!