Αν διστάζετε ή δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία των online πληρωμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, προς δική σας διευκόλυνση το Nature’ s House σας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αγορά σας κάνοντας την πληρωμή σας με Τραπεζική Κατάθεση.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε με τις παραδοσιακές μεθόδους (πληρωμή σε ATM, πληρωμή σε ταμείο Τράπεζας) είτε και ηλεκτρονικά, με χρήση του e-banking της τράπεζάς σας, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Η διαδικασία είναι εξαιρετική σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

 • null [object object] - one - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση
  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής του Nature’s House που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
 • null [object object] - two - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση
  Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό του Nature’s House στην Τράπεζα που σας εξυπηρετεί (οι αριθμοί λογαριασμών του Nature’s House θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας).  Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζά σας, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον  «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
 • null [object object] - three - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο [object object] - foreign - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση sales@natureshouse.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον  «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών της Nature's House

Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών μας προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση
 • null [object object] - trapeza peiraios logo2 - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

  Πληρωμή με την Τράπεζα Πειραιώς.

  Αριθμός Λογαριασμού: 0000 00000 000
  ΙΒΑΝ: GR 000 000 0000 0000
  Δικαιούχος:
  Μετάβαση στο e-banking της τράπεζας
  ——————————————–
  (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΩΣΩΡΙΝΑ)

 • null [object object] - National Bank of Greece logo 1024x648 - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

  Πληρωμή με την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα

  Αριθμός Λογαριασμού: 000 000000 00
  ΙΒΑΝ: GR 000 000 0000 0000
  Δικαιούχος:
  Μετάβαση στο e-banking της τράπεζας
  ——————————————–
  (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΩΣΩΡΙΝΑ)

 • null [object object] - alpha bank logo - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

  Πληρωμή με την ALPHA Bank

  Αριθμός Λογαριασμού: 320002002017800
  ΙΒΑΝ: GR52 0140 3200 32000 20020 17800
  Δικαιούχος: Τσιχτής Αχιλλέας
  Μετάβαση στο e-banking της τράπεζας
  ——————————————–

 • null [object object] - eurobank logo - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

  Πληρωμή με την Eurobank

  Αριθμός Λογαριασμού: 00260711470200613864
  ΙΒΑΝ: GR6202607110000470200613864
  Δικαιούχος: Τσιχτής Αχιλλεύς
  Μετάβαση στο e-banking της τράπεζας
  ——————————————–

 • Θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση μέχρι και πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες μετά την υποβολής της παραγγελίας σας. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
 • Ως επιβεβαίωση της πληρωμής νοείτε η εμφάνισή της στα στοιχεία της Τράπεζας του Nature’s House. Αυτό μπορεί να πάρει έως και τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες, ειδικά εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από της Τράπεζα προορισμού. Συναλλαγές στην ίδια Τράπεζα συνήθως εμφανίζονται άμεσα.
 • Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα προορισμού, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν έξοδα κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν στο Nature’s House ή να επιμεριστούν Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς, η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
 • Σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την κατάθεσή σας, όσον αφορά τα στοιχεία πληρωμής του Nature’s House (αριθμός λογαριασμού, Τράπεζα, δικαιούχος) αλλά και όσον αφορά στην αναγραφή του σωστού αριθμού παραγγελίας στα σχόλια ή στην αιτία της κατάθεσης. Η λάθος ή η απουσία του αριθμού παραγγελίας μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις ολοκλήρωσης ή και σε ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως εφαρμόζοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ως ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΗ και θα ξεκινήσει η διεκπεραίωσή της μόνο με την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας και όχι με την υποβολή της. Εάν αυτό καθυστερήσει πέραν της μίας ημέρας, υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξει η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Οι online πληρωμές (μέσω e-banking ή μέσω άμεσης πληρωμής με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (VISA ή MASTERCARD)) προσμετρούνται στο “χτίσιμο” του ατομικού αφορολόγητου. Μάθετε περισσότερα κάνοντας [object object] - foreign - Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση κλικ εδώ

Τρόποι Πληρωμής

ONLINE Πληρωμή

Πληρωμή με το PAYPAL

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS

Πληρωμή με Gift Card