ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAYPAL;

- paypal 2014 logo detail 300x296 - Πληρωμή με το PayPalΠαρ’ όλο που οι πιστωτικές κάρτες παρέχουν πλέον ικανοποιητική ασφάλεια, υπάρχουν πολλοί που φοβούνται να τις χρησιμοποιήσουν στο internet. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει – εκτός των άλλων ευκολιών που παρέχει, η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών του - foreign - Πληρωμή με το PayPal Paypal.

Το - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμών. Δεν είναι το ίδιο τράπεζα, λειτουργεί περισσότερο ως διαμεσολαβητής ανάμεσα στα κλασικά μέσα, με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση καταναλωτών και πωλητών στις μεταξύ τους συναλλαγές.

Με απλά λόγια, το - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal διαχειρίζεται τις πληρωμές που κάνετε στο internet, πληρώνοντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, δηλαδή δεν πληρώνετε απ’ ευθείας εσείς τον κάθε έμπορο, αλλά τον πληρώνει το - foreign - Πληρωμή με το PayPalPaypal για εσάς χρησιμοποιώντας και κρύβοντας τα στοιχεία της πληρωμής σας. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PAYPAL;

  • Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν μαθαίνουν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού, αυτά τα γνωρίζει μόνο το - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal που θα ολοκληρώσει τη συναλλαγή για λογαριασμό σας.
  • Το ότι το - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal έχει δεχθεί να συνεργαστεί με το e-shop είναι μία ακόμα ένδειξη αξιοπιστίας του καταστήματος. Διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα κατά της απάτης και προστατεύει τους καταναλωτές από τις κακοτοπιές για ένα διάστημα που φτάνει ακόμα και τους έξι μήνες μετά την αγορά!
  • Δεν χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας ξανά και ξανά. Απλά κάνετε login στο - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal αμέσως μετά το checkout και τελειώσατε!
  • Το - foreign - Πληρωμή με το PayPal PayPal εάν του το ζητήσετε, μπορεί να παρέμβει σε περιπτώσεις που το ηλεκτρονικό κατάστημα κάνει κάτι που δεν θα έπρεπε (πχ να σας χρεώσει για υπηρεσία που δεν είχατε ζητήσει ή για αγαθά που δεν παραλάβατε ή που τα παραλάβατε μεν αλλά δεν ήταν όπως στην περιγραφή τους). Σε αυτές τις περιπτώσεις (αν αποδειχθεί πως έχετε δίκιο) το Paypal θα σας επιστρέψει πίσω τα χρήματα στο 100%.
  • Δεν υπάρχει καμιά χρέωση για την υπηρεσία από τη μεριά του καταναλωτή! Η χρέωση της συναλλαγής βαρύνει αποκλειστικά την επιχείρηση.

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται με το PayPal θεωρούνται αμέσως ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή τους.

Τρόποι Πληρωμής

ONLINE Πληρωμή

Πληρωμή με κατάθεση

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS

Πληρωμή με Gift Card