Οι Online πληρωμές των παραγγελιών σας από το NaturesHouse.gr πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της AlphaBANK με χρήση Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα ΟΛΩΝ των τραπεζών. Μπορείτε ακόμα, να πληρώσετε με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

- online asfalis pliromes 64169 NaturesHouseGR  - Online Ασφαλείς Πληρωμές
- online asfalis pliromes 35073 NaturesHouseGR  - Online Ασφαλείς ΠληρωμέςΌλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο σέρβερ του Nature’s House. Τα συστήματα ασφαλείας ηλεκτρονικών πληρωμών της Alpha Bank έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες.
  • Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές  έχετε τη δυνατότητα  εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.
  • Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ. Οι τυχόν τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.

Η Alpha Bank (με τα συστήματα της οποίες διεκπεραιώνονται οι Online πληρωμές) φροντίζει συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα συστήματα και τις διαδικασίες της.

Από την πλευρά σας, ως χρήστες των υπηρεσιών, χρησιμοποιείτε υπολογιστές και συσκευές που ελέγχετε οι ίδιοι και φυσικά τους προσωπικούς κωδικούς προσβάσεως.

Η διαφύλαξη των μυστικών κωδικών σας, σε συνδυασμό με τις πολιτικές ασφαλείας της Τραπέζης, καθιστούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές όχι μόνο εύκολες αλλά και ασφαλείς.  Δείτε - foreign - Online Ασφαλείς Πληρωμές πρακτικές συμβουλές ασφαλείας από την Alpha Bank.

Οι online πληρωμές (μέσω e-banking ή μέσω άμεσης πληρωμής με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (VISA ή MASTERCARD)) προσμετρούνται στο “χτίσιμο” του ατομικού αφορολόγητου. Μάθετε περισσότερα κάνοντας - foreign - Online Ασφαλείς Πληρωμές κλικ εδώ

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με το PAYPAL

Πληρωμή με κατάθεση

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS

Πληρωμή με Gift Card