ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο Nature’s House έχουμε ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, για να μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα! Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Οι πληρωμές για τις παραγγελίες σας στο NaturesHouse.gr μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:

 • null
   Πληρωμή μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της AlphaBANK με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα.

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο σέρβερ του Nature’s House.
   Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές  έχετε τη δυνατότητα  εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.
 • null
   Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας:

  Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω του PayPal, θα πρέπει καταρχήν να έχετε εκεί έναν ενεργό λογαριασμό. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ακόμα και τη στιγμή της παραγγελίας σας, από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ  εδώ.
   Πληροφορίες σχετικά με το PayPal μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας ( εδώ). Μια σύντομη περιγραφή της υπηρεσίας μπορείτε να δείτε  εδώ
 • null
   Πληρωμή με κατάθεση σε Τράπεζα. ( δείτε τις συμβεβλημένες τράπεζες)

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.  Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας όπως ακριβώς σας κάνει να αισθάνεστε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

   Για τις  συμβεβλημένες τράπεζες και για τους Όρους που διέπουν τις συναλλαγές μέσω κατάθεσης με τo Nature’s House σας παρακαλούμε δείτε  σε αυτή τη σελίδα μας

 • null
   Πληρωμή με Αντικαταβολή με μετρητά στο courier κατά την παράδοση της παραγγελία σας, στο σπίτι ή το γραφείο ή όπου αλλού σας εξυπηρετεί.

  Η BOX NOW υποστηρίζει και προπληρωμένη παραγγελία (Ασφαλής πληρωμή με κάρτα) και Αντικαταβολή (Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας μέσω του κινητού σας ή του υπολογιστή σας, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον πριν την παραλαβή του δέματος από την θυρίδα).

   Για τους Όρους που διέπουν τις συναλλαγές μέσω αντικαταβολής με τo Nature’s House σας παρακαλούμε δείτε  σε αυτή τη σελίδα μας

 • null
   Πληρωμή με μετρητά ή με χρήση POS (για όλες τις χρεωστικές κάρτες ή πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες) εφόσον επιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα του Nature’s House
 • null
   Πληρωμή με Credits ή με Gift Card  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ).

Οι online πληρωμές (μέσω e-banking ή μέσω άμεσης πληρωμής με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (VISA ή MASTERCARD)) προσμετρούνται στο “χτίσιμο” του ατομικού αφορολόγητου. Μάθετε περισσότερα κάνοντας  κλικ εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επιλέξετε το είδος του παραστατικού που θέλετε να εκδοθεί για αυτή. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την έκδοση απόδειξης αγοράς είτε την έκδοση τιμολογίου.

 Το εκάστοτε παραστατικό θα το λάβετε εκτυπωμένο με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας ή κατά την παραλαβή από το Κατάστημα του Nature’s House.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Οι αγορές σου με χρήση πιστωτικής κάρτας στο NaturesHouse.gr γίνονται ακόμη πιο εύκολες. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με έως και 4 άτοκες δόσεις.

Συγκεκριμένα:

 • για αγορές αξίας έως 30€, δεν υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων.
 • για αγορές από 31€ έως 60,€, υπάρχει δυνατότητα για πληρωμή σε 2 άτοκες δόσεις.
 • για αγορές από 61€ έως 90€, υπάρχει δυνατότητα για πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις.
 • για αγορές από 91€ και πάνω, υπάρχει δυνατότητα για πληρωμή σε 4 άτοκες δόσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Στο Nature’s House εφαρμόζουμε με πολύ μεγάλη προσοχή τον  Κώδικα Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Θεωρούμε πως είναι ένα ξεκάθαρο πλαίσιο που προστατεύει και τα δύο μέρη.  Για όλες τις συναλλαγές και με βάση αυτούς τους κανόνες, ισχύουν οι  Όροι και Προϋποθέσεις
 • H ασφάλεια των online αγορών είναι κάτι το θεμελιώδες για εμάς. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλών συστημάτων πληρωμής και τα εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμής μεταδίδονται απευθείας και κρυπτογραφημένα (SSL) στη συνεργαζόμενη Τράπεζα (ή στο PayPal).  Χρησιμοποιούμε έγκυρα πιστοποιητικά SSL μεγάλων εταιρειών του χώρου και τα πιστοποιητικά ασφάλειας online συναλλαγών της AlphaBANK όπως αυτά παρέχονται με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών που εφαρμόζουμε.
 • Το συνολικό κόστος, ενδέχεται να αλλάζει και να διαμορφώνεται αναλόγως με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, (λόγω πχ του επιπλέον κόστους αντικαταβολής)
 • Εξοφλημένες θεωρούνται οι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί στο σύνολο της αξίας τους και όχι αυτές στις οποίες έχει γίνει τμηματική μόνο εξόφληση.
 • Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, τα προς αγορά προϊόντα, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κτλ
 • Η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες και όχι για παραγγελίες από το φυσικό κατάστημα.
 • Μετά την υποβολή της παραγγελίας, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής της. Εάν όμως η αλλαγή είναι απαραίτητη, υπάρχει η επιλογή ακύρωσης της συγκεκριμένης παραγγελίας και η υποβολή νέας, με την επιθυμητή νέα μέθοδο πληρωμής, με την προϋπόθεση όμως να μην έχει γίνει αποστολή της προηγούμενης.
 • Για αγορές άνω των 150€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
 • Για παραγγελίες άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για παραγγελίες άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (Τιμολόγιο), η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
 • Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους συνολικά ή (και) για συγκεκριμένα προϊόντα ή ομάδες προϊόντων, που θα εντάσσονται σε προωθητικές ενέργειες.
 • Η NaturesHouse.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους επιπλέον ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.
 • Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ. Οι τυχόν τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.

ONLINE Πληρωμή

Πληρωμή με το PAYPAL

Πληρωμή με κατάθεση

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS

Πληρωμή με Gift Card