1. Που μπορούμε να κάνουμε αποστολές;
Μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό που υποστηρίζεται από το δίκτυο του συνεργάτη μας για τις αποστολές.

2. Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι τα ΕΛΤΑ Κούριερ και η BOX NOW

3. Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

  • Για αποστολές με τα ELTA Courier:
    • Βάρος έως 2kg και με αξία παραγγελίας έως 49,99€, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, το κόστος είναι 3.00€. Για κάθε επόμενο κιλό υπάρχει χρέωση 1.20€
    • Εάν η παραγγελία σας είναι από 50,00€ και άνω και με βάρος έως 2 κιλά τότε θα την παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ, με χρέωση 1.20€ για κάθε κιλό μετά τα πρώτα 2.
  • Για αποστολές με BOX NOW
    • το κόστος αποστολής είναι 2.50€. Ενδέχεται λόγω όγκου, η παραγγελίας σας να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί με αυτή την μέθοδο. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε σχετικά μαζί σας.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας. Ως ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας θεωρείτε η επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και της πληρωμής της παραγγελίας.

Για παράδειγμα:

Οι παραγγελίες που θα εξοφληθούν επιλέγοντας κάποια ηλεκτρονική πληρωμή (με PayPal, πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, με Δωροκάρτα) και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ολοκληρώνονται όταν θα επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν με αντικαταβολή και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και πάντα σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των ΕΛΤΑ Courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης, η χρέωση ανέρχεται σε 4.50€ επιπλέον. Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο, μπορεί επίσης  να υπάρξει επιπλέον χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ Courier.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα των ΕΛΤΑ Courier.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των των ΕΛΤΑ Courier.

Παραλαβή από το Κατάστημα
Η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της Nature’s House είναι δυνατή για όλες τις αγορές που θα υποβληθούν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχουν επιλέξει ως διεύθυνση χρέωσης περιοχή του Νομού Καρδίτσας. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή με email από τους συνεργάτες μας σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε με νέα επικοινωνία. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη προς παράδοση για 4 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν την παραλάβετε εντός αυτού του χρονικού ορίου, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. Εάν έχει γίνει ηλεκτρονική πληρωμή της, το ποσό της παραγγελίας σας θα σας επιστραφεί εντός (14)  ημερολογιακών ημερών.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της Nature’s House μπορεί να γίνει στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Για το ωράριο λειτουργίας, δείτε σε αυτή τη σελίδα μας.

Παράδοση στη πόλη της Καρδίτσας
Για παραγγελίες που έχουν ως διεύθυνση την πόλη της Καρδίτσας (στους Ταχυδρομικούς Κωδικούς 43131 και 43132), μπορούμε να κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση με δικά μας μέσα για παραγγελίες αξίας από 20,00€ και πάνω και για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες προϊόντων (γαλακτοκομικά, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, λαχανικά κτλ). Αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να υπάρξει συνεννόηση για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-4 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Αλλαγές ή προσθήκες σε καταχωρημένες παραγγελίες, είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας και εφόσον δεν έχουν 60 λεπτά από την καταχώρησή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Σας παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας πως η Αντικαταβολή (εφόσον την επιλέξετε) αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.