Δίαιτες, Διατροφή Vegan

Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπους

βιολογικά λαχανικά - Z - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπους

Για όλους όσους κάνουν για κάποια μικρή η μεγαλύτερη περίοδο κάποιες… «υπερβολές» και βλέπουν πως δεν πάει άλλο, πως πρέπει να διώξουν το συσσωρευμένο λίπος, ειδικά από την περιοχή της κοιλιάς και του στομαχιού, υπάρχουν ορισμένες τροφές που η κατανάλωσή τους βοηθά πραγματικά στην προσπάθειά αυτή.

Ποιες είναι αυτές οι τροφές που πρέπει να εντάξεις στο καθημερινό σου διαιτολόγιο, που σε συνδυασμό με σωστή άσκηση θα σε βοηθήσουν πραγματικά;;

 

βιολογικά λαχανικά - sparaggia natureshousegr - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπους

Σπαράγγι

Πέρα από το ότι έχει πολύ λίγες θερμίδες, το σπαράγγι είναι διουρητικό, με αποτέλεσμα να κάνει την κοιλιά να δείχνει περισσότερο επίπεδη. Επιπλέον, η ασπαραγγίνη, που περιέχει, επηρεάζει άμεσα τα κύτταρα του οργανισμού και τη διάσπαση του λίπους.


 

βιολογικά λαχανικά - aggouri natureshousegr - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπουςΑγγούρι
Μια και αποτελεί φυσικό διουρητικό, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες.  Περιέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φολικό οξύ, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη C, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο.


βιολογικά λαχανικά - piperia kafteri natureshousegr - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπους

Καυτερή πιπεριά

Η καθημερινή κατανάλωση καψαϊκίνης, ουσίας στις καυτερές πιπεριές. επιταχύνει την απώλεια λίπους, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition. Επιπλέον, οι άνδρες που έτρωγαν πικάντικα ορεκτικά κατανάλωναν 200 λιγότερες θερμίδες σε μεταγενέστερα γεύματα σε σύγκριση με εκείνους που επέλεγαν πιο ήπιες γεύσεις, σύμφωνα με μια δεύτερη μελέτη από Καναδούς ερευνητές.


 

βιολογικά λαχανικά - kanela natureshousegr - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπουςΚανέλα
Η κανέλα μειώνει το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα. Έτσι εάν έχεις χαμηλότερα επίπεδα ινσουλίνης, μπορείς να κάψεις λίπος πιο εύκολα.


 

βιολογικά λαχανικά - selino natureshousegr biologika trofima biologika laxanika karditsa - Οι πέντε τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπουςΣέλινο
Το σέλινο καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και προλαμβάνει τα αέρια του εντέρου, με αποτέλεσμα η κοιλιά να είναι περισσότερο επίπεδη. Επίσης, επειδή είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, ενισχύει την υγεία του πεπτικού και βοηθά στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας που προκαλεί αίσθηση φουσκώματος.

Σχετικά Είδη