ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Nature’s House

Πάρε μέρος στον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό του Nature’s House, και κέρδισε ένα από τα δύο set bio ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ LOOM,

με BioEarth Κρέμα Βαθιάς Θρέψης με 78% Έκκριμα Σαλιγκαριού + BioEarth Κρέμα Χεριών με 78% Έκκριμα Σαλιγκαριού

συνολικής αξίας 89.28€!

Πως θα κερδίσεις;

  1. Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (εδώ:

    )

  2. Κάνε SHARE την ανακοίνωση του διαγωνισμού μας (εδώ:

    )

  3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα:

(και τα τρία βήματα είναι υποχρεωτικά)

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

O διαγωνισμός μας θα ισχύει μέχρι την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 23.59. Τα δώρα θα αποσταλούν με ευθύνη και έξοδα του Nature’s House και οι όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή εδώ τη σελίδα: ΟΡΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΩΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το 1980, στη Χιλή, η οικογένεια Bascunan εξέτρεφε σαλιγκάρια που προορίζονταν για τη Γαλλική γαστρονομική αγορά. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνταν στη σαλιγκοτροφία συνειδητοποίησαν ότι τα χέρια τους ήταν απίστευτα απαλά και ότι τα κοψίματα σε αυτά επουλώνονταν πολύ γρήγορα, χωρίς να επιφέρουν οποιεσδήποτε λοιμώξεις ή ουλές.

Αυτή η παρατήρηση οδήγησε την εταιρεία BIOEARTH στη δημιουργία μιας νέας σειράς βιολογικών δερμοαναπλαστικών καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα και τα οποία προορίζονται για την πρόληψη αλλά κυρίως για τη μείωση ρυτίδων, ραγάδων, χρωματικών κηλίδων και ουλών από ακμή, ανεμοβλογιά, εγκαύματα, συγκάματα, όπως επίσης ξηροδερμία, χαλάρωση και ατονία του δέρματος .

Καλλυντικές ιδιότητες του εκκρίματος σαλιγκαριού

Το έκκριμα σαλιγκαριού Loom είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες, που του προσδίδουν την ικανότητα σχηματισμού μεμβράνης, όπως επίσης προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, το έκκριμα σαλιγκαριού χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε προϊόντα αντιγήρανσης.

Λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας του εκκρίματος σε πολύτιμα συστατικά και σε συνεργία με βιολογικά εκχυλίσματα φυτών με αποδεδειγμένες καλλυντικές ιδιότητες, όπως η αλόη, η καλέντουλα, το τζίνσενγκ, η βρώμη, ο κισσός, η αμαμελίδα, κ.ά., τα προϊόντα της σειράς loom βελτιώνουν άμεσα και εντυπωσιακά την όψη του δέρματος.

Όλα τα καλλυντικά είναι βιολογικά, πιστοποιημένα από το ICEA (Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης) και δεν περιέχουν άρωμα, εκτός από την κρέμα χεριών που περιέχει ένα λεπτό άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

H σειρά καλλυντικών Loom αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία bioLEON